Nog even inpakken en dan…..01:06 Nederlandse tijd
21:14 Braziliaanse tijd 

de Poort

Trainingscentrum “de Poort” in Amsterdam

 

Vandaag is dit gebouw gewoon het gebouw van Jeugd met een Opdracht Amsterdam, waar ik mijn Foundation in Counseling Ministry School ga doen. Vanaf morgen is dit gebouw mijn thuis voor de komende maanden. Als iedereen zijn/haar visum heeft kunnen krijgen dan zijn we met 26 studenten. Vanaf morgen krijg ik daar namen en gezichten bij. Leuk! Morgen gaat er een hele nieuwe/andere wereld voor me open. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving, nieuwe ervaringen. Ik kijk uit naar wat het me gaat brengen. Vandaag pak ik mijn koffertje in (lees KOFFER 😉 en heb ik nieuwsgierige spanning naar al het nieuwe wat komen gaat!

Vanaf morgen een inkijkje in mijn nieuwe slaapkamer, het gebouw en andere wetenswaardigheden!
Houdt deze site in de gaten of meld je aan voor mijn blogs en nieuwsbrieven!

Tot snel!
Annet

foundation for counseling school logo