Back to Brazil ACTIE! Wees betrokken en kom zelf ook in Braziliaanse sferen, met onderstaande acties!

Van 21 Juli tot en met 8 augustus ga ik met een collega-leider en een groep jongeren met YWAM-GO-teams naar Belo Horizonte Brazilië waar we samen werken met Casa Rocha (huize de rots), dit buurthuis is gelegen midden in de sloppenwijk Pedreira Prado Lopes.  In Casa Rocha werken ze met kinderen en families uit moeilijke situaties denk aan; geweld, misbruik, familieleden in de gevangenis, gebruik en het dealen van drugs. Samen met het team van Casa Rocha  geloven we in Gods kracht en Zijn boodschap van hoop en liefde die verandering kan brengen in elke persoon en elke situatie! We gaan dit doen door middel van sport, Kids Club, dans & drama, praktisch werk & veel meer.

Ik ben ongelooflijk enthousiast dat ik weer even terug mag gaan naar deze plek, om oude bekenden weer te begroeten en om deze groep Nederlandse jongeren kennis te laten maken met zendingswerk en met de mooie projecten die Jeugd met een Opdracht heeft in deze stad.

Wilt u bijdragen aan deze reis, dan is een bijdrage in de vorm van financiën van harte welkom, en hierdoor kunt u meedoen aan de actie!

Doneert u minimaal € 15,- euro? Dan maakt u tot en met 31 juli kans op de volgende prijzen:

havainas

Leuke Braziliaanse Havaianas gekocht in Belo Horizonte Brazilië! Alleen in maat 38/39 ladies  // Zool wit/zwart // Bandjes blauw, de bandjes zijn korter en dunner dan de normale havaianas, HIP!

friskdank

Guarana Antartica is in Brazilië net zo populair als voor ons de Coca Cola! Mijn favoriete frisdrank in Brazilië!

chiill

En tot slot, maak ook kans op een echte 1-persoons Braziliaanse hangmat!

Meedoen? Vul dan onderstaand formulier in!

De winnaars worden uiterlijk augustus 2015 per mail bekent gemaakt. Alvast bedankt voor uw deelname!